Fotoshoot

Gepubliceerd 14 februari 2016 door draagmemmie

Vandaag had ik een leuk stukje willen schrijven over de Fotoshoot die onze baby voor Noozies  zou doen. Noozies is een webwinkel met leuke kinderkleding. De eigenaresse en ik hebben in een ver, ver verleden bij elkaar in de klas gezeten. Lang leve Facebook dat je elkaar dan weer vindt.

Zij wou onze baby graag op de foto zetten. Begrijpelijk want hij is ontzettend mooi 😉 Helaas besloot onze baby wederom anders. Hij is ziek. We hadden de afspraak al eens verzet ivm zijn ziek-zijn, dus we besluiten om het voorlopig maar over te laten gaan. Ik vind dit erg jammer. Had graag een paar mooie foto’s van ons prulletje gehad en hem willen bewonderen op haar webpagina. Maar wie weet komt het weer eens.

Onze baby is dus nog steeds ziek. Ik heb de huisarts gevraagd wat ik toch verkeerd doe. Gelukkig niks. De een heeft hier meer aanleg voor dan de ander. Wij hebben wat dat aan gaat ‘pech’ met onze jongens. Het is duidelijk dat onze jongens echte Friezen zijn. Immers ‘een echte Fries, is altijd verkouden.’

Nu doe ik wel luchtig, maar ik maak me uiteraard wel zorgen. De koorts was erg hoog (40 graden ) en het drinken ging moeizaam. Gelukkig lijkt het sinds vanmiddag wat beter te gaan. Hopelijk doet de antibiotica nu zijn werk en is het snel over.

En dan hoor ik ook nog dat de waterpokken rond gaan in het peuterklasje van de oudste. Aargh. Hopelijk blijft ons dat nog eventjes bespaard. Ik heb nu genoeg zieke kinderen gehad voor de rest van het jaar. Mijn slaaptekort is inmiddels chronisch. Mijn wallen zijn veranderd van lichtblauw naar diep donker paars. Het enige waar ik aan kan denken naast ‘ik hoop dat ze niet ziek worden’ is ‘ik wil slapen.’

Ik zit serieus te dubben om de oudste thuis te houden van de peuter. Ik vraag me af of onze jongste dit er nog wel bij kan hebben. Aan de andere kant; waarschijnlijk hebben we het virus allang binnen. Wat dat aan gaat wordt het tijd voor een flinke winterperiode óf de zomer. Al die ellendige virussen de deur uit.

Wat doen jullie om gezond te blijven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: