draagshoot

Gepubliceerd 29 maart 2016 door draagmemmie

Ik schrijf momenteel weinig. Te moe. Te druk. Geen inspiratie. Ik moet mezelf er nu echt toe zetten. Toch vind ik het ook wel weer erg leuk als ik eenmaal bezig ben. Dus hier weer een blogje van mijn hand.

Zoals jullie vast wel weten, draag ik mijn kinderen. Veelal in een geweven doek. Om dit voor altijd mooi vast te leggen heb ik een Fotoshoot gedaan met  Erica van foto Turmel

Wat was dit ontzettend leuk. Op mijn verzoek zijn we naar de Friese zeedijk gegaan. Daar is het zo mooi. We komen er regelmatig met de kinderen.

Het eerste wat ik op de dag van de shoot deed, was naar buiten kijken. Wat is het voor weer? Regen! Aah nee. Zou het nu wel door gaan? De hele ochtend heb ik buienradar in de gaten gehouden. Het beloofde middags droog te worden.

En ja hoor. Middags was het droog. Dus gingen we met z’n allen op pad. Mijn broertje mee voor de oudste 2. Een stapel doeken voor de shoot. Waaronder de geleende (te testen) Nona’s van mevrouw mus.

Het was, zoals altijd, heerlijk op de zeedijk. Wel erg koud. En waar ik geen rekening mee gehouden had, is dat mijn handen met kou niet goed doen wat ik wil. Moeilijk strak trekken. Slecht geknoopte doeken. Balen, maar het is niet anders.

Terwijl de oudste 2 zich heerlijk vermaken met hun oom, dode vogels ontleden, in de drek stampen, op avontuur gaan door het riet en de zeedijk op en af rennen, maken erica en ik mooie foto’s.

Althans dat hoop ik. Ik zie niet wat erica doet. Het voelt wat ongemakkelijk om zo in de spotlight te staan. Hoe moet ik kijken? Lachen of juist niet? Gelukkig weet erica hoe het moet en dirigeert me in de juiste positie.

Na een klein uurtje is het klaar. Het resultaat is fantastisch!

Dankjewel erica!

FT_01326_web

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: