testdoek

Gepubliceerd 30 maart 2016 door draagmemmie

Een poosje geleden mocht ik een Nona testen. Nona is een nieuw merk binnen de draagdoeken wereld.  Mevrouw mus, Musetta, ‘maakt’ en verkoopt deze doeken.

Ik had veel gelezen over de stugheid van deze doek. Stugheid betekent dat hij erg hard is en niet heel makkelijk knoopt. De stof is dan niet lekker soepel. Vaak wordt dit beter naarmate je er vaker mee knoopt. Of er op slaapt. Of ruw door de spijlen van de box haalt. Mishandelen noemen we dat. Uiteraard er wel voor zorgen dat er geen haaltjes of, nog erger, gebroken draden in komen.

Ik mocht dus een Nona testen. De nona imagine buttercups meadow. Een prachtige groene doek. Lekkere frisse kleuren. Mooi patroon. Ik had er zin in.

Na een dag tevergeefs voor de brievenbus te hebben gelegen, was hij er dan eindelijk. En als verrassing nam hij z’n broertje Juno mee. Tof! Ik was op slag verliefd op de juno. Wat een prachtige doek. Zwart-witte bloemen. Een korte maat, maar lang genoeg om veel knopen mee uit te voeren. (Maat 2)  Deze doek is lekker soepel. Sterk maar ook goed voor mijn baby. De ideale all rounder. Ik kan niet wachten tot de release in april.

De imagine buttercups meadow is inderdaad stug. Ik had hem erger verwacht na de verhalen die ik had gehoord, maar hij knoopt niet heel soepel en heeft flink wat mishandeling nodig voor hij zacht wordt. Maar ik geloof wel dat die potentie er is! Hij was niet lang genoeg bij ons om dat te ervaren. We hebben hem gebruikt voor de Fotoshoot. Prachtig! Ik zou deze doek echter vooral gebruiken bij mijn peuters. Voor een new born is hij, in het begin, te hard.

Inmiddels is de doek al weer een poosje weg. Op visite bij de andere testers. We missen ze wel. Vooral de juno. Hopelijk kunnen we hem snel aanschaffen. Ik heb immers nog niet genoeg doeken 😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: